8 Mart 2015 Pazar

Global 1001 ICAM’da Ne İşin Var?

Global 1001




Grand Cevahir Hotel'deki ICAM Konferansı


3-5 Mart 2015 tarihinde İstanbul Grand Cevahir Hotel’de gerçekleşen sokakları hayvansızlaştırma projesi soykırımcı ICAM Koalisyonu toplantısında Türkiye’den geri dönüşüm makinası üreten bir şirket olacağı bilgisine sahiptik fakat şirketin ismi Koalisyon tarafından sır gibi saklanıyordu.
 

Konferans salonuna getirilen geri dönüşüm makinası

Toplantı sırasında çekilen fotoğraflardan bu şirketin “Global 1001” (www.global1001.com) isimli firma olduğunu tespit ettik. Firmanın sayfasını incelediğimizde http://pugedon.com.tr’nin şirketin kendi deyimleriyle “sosyal sorumluluk projesi” olduğunu görüyoruz. Siteye girdiğimizde “Bu proje sayesinde sahipsiz sokak hayvanlarına beslenme odakları oluşturulmaktadır.” yazıyor.

Sokakları hayvansızlaştırma projesi olan ICAM'da, sahipsiz sokak hayvanları için çalıştığını söyleyen Global 1001 isimli firmanın ne işi olduğunu ise merak ediyoruz. Global 1001 adlı firmayı, İstanbul’daki soykırımcı ICAM toplantısına hangi amaçla katıldığını deklare etmeye davet ediyoruz.

ICAM konferansına katılan Global 1001’in  web sitesi: http://global1001.com/

Global 1001’in “Sorumluluk Projesi”nin web adresi: http://www.pugedon.com.tr/

Global 1001’in “Sorumluluk Projesi”nin Twitter adresi: https://twitter.com/pugedonlar

Global 1001’in “Sorumluluk Projesi”nin Facebook adresi: https://www.facebook.com/pages/Pugedon/928083307207956?fref=nf


Öte yandan, aynı marka ismiyle (Pugedon) piyasada yer alan ve Engin Girgin’e ait olan http://www.pugedon.com adresinden ulaşılan “Yücesan Vagon” isimli şirket, konuyla ilgili aşağıdaki açıklamayı yaptı: “Sokaktaki canın canına kast edecek hiç bir oluşumun içerisinde olmadık olmayacağız. Pugedon'u taklit eden çalan hırsızlar ICAM konferansına bir makina götürerek orada Pugedon adı ile bulunmuşlar. Bu Konferansın yanında ne Pugedon ne de Engin GİRGİN'in alakası yoktur.

ICAM Koalisyonu hakkında detaylı bilgi için tıklayın.

Konferans süresünce gerek Grand Cevahir Hotel önünde ve gerek de sosyal medyada protesto edilen ICAM Koaliasyonunun protesto edildiği sayfa için tıklayın.

GÜNCELLEME: 

Global 1001in konuyla ilgili yaptığı açıklama aşağıdadır:

"2014 yılında sosyal sorumluluk projesi olarak hayata geçirdiğimiz PUGEDON adlı geri dönüşüm sayesinde sahipsiz sokak hayvanlarına mama ve su veren makinelerimizi Belediyelerden izin alarak ihtiyaç olan il ve ilçelere vermekteyiz. Maalesef bazı art niyetli firmalar tarafından karalama kampanyasına maruz kalmış bulunuyoruz. Marka tescil ve patent başvurumuz olan bu ünitemizi taklit eden bazı firmalar ünitemizi taklit ederek rant elde etmeye çalışmaktadır. 05 mart 2015 tarihinde grand cevahir otelde düzenlenen ICAM toplantısına İstanbul Tarım İl Müdürlüğü tarafından bizzat aranarak davet edildim. ICAM ın uyguladığı veya uygulamak istediği her türlü katliamı nefretle ve şiddetle kınıyorum. Benim o konferensta bulunma amacım Orada bulunan herkese Sokakta yaşayan hayvanların da yaşamaya hakkı olduğunu ve canlarımızın daha sağlıklı bir ortamda yaşamaları için yaptıklarımı anlatmak olmuştur. ICAM denen kuruluşla hiçbir ticari veya manevi bir ilişkide bulunmamız söz konusu bile değildir. Sizler dışarda kalabalık bir hayvansever dostlarım ile protesto ederken ben de içerde yanlız başıma onlara bir insanlık dersi vermiş olduğumu düşünüyorum. Yani duyarlı insanların, hayvanseverlerin istediği zaman bir sokak hayvanı için neler yapabileceğini göstermiş oldum. Tekrar üzerine basa basa söylemek isterim ki ICAM denen kuruluş ile hiçbir ilgim ve alakam yoktur. hayvanlara yapılacak her türlü katliamı nefretle le kınıyorum.
ALİ ÖZDEMİR Proje Müdürü. Global 1001 LTd Şti."

 

1 yorum:

  1. 2014 yılında sosyal sorumluluk projesi olarak hayata geçirdiğimiz PUGEDON adlı geri dönüşüm sayesinde sahipsiz sokak hayvanlarına mama ve su veren makinelerimizi Belediyelerden izin alarak ihtiyaç olan il ve ilçelere vermekteyiz. Maalesef bazı art niyetli firmalar tarafından karalama kampanyasına maruz kalmış bulunuyoruz. Marka tescil ve patent başvurumuz olan bu ünitemizi taklit eden bazı firmalar ünitemizi taklit ederek rant elde etmeye çalışmaktadır. 05 mart 2015 tarihinde grand cevahir otelde düzenlenen ICAM toplantısına İstanbul Tarım İl Müdürlüğü tarafından bizzat aranarak davet edildim. ICAM ın uyguladığı veya uygulamak istediği her türlü katliamı nefretle ve şiddetle kınıyorum. Benim o konferensta bulunma amacım Orada bulunan herkese Sokakta yaşayan hayvanların da yaşamaya hakkı olduğunu ve canlarımızın daha sağlıklı bir ortamda yaşamaları için yaptıklarımı anlatmak olmuştur. ICAM denen kuruluşla hiçbir ticari veya manevi bir ilişkide bulunmamız söz konusu bile değildir. Sizler dışarda kalabalık bir hayvansever dostlarım ile protesto ederken ben de içerde yanlız başıma onlara bir insanlık dersi vermiş olduğumu düşünüyorum. Yani duyarlı insanların, hayvanseverlerin istediği zaman bir sokak hayvanı için neler yapabileceğini göstermiş oldum. Tekrar üzerine basa basa söylemek isterim ki ICAM denen kuruluş ile hiçbir ilgim ve alakam yoktur. hayvanlara yapılacak her türlü katliamı nefretle le kınıyorum.

    ALİ ÖZDEMİR
    Proje Müdürü.
    Global 1001 LTd Şti.

    YanıtlaSil